Dec 1

Cauti cel mai bun regim de slabit?

Posted in Regim de slabit

regim de slabitTe-ai hotarat sa cauti un regim de slabit pe care sa il urmezi tot restul vietii? Hai sa luam in considerare mai multe probleme inainte sa te hotarasti ce regim de slabit este cel mai bun pentru tine.

Un regim de slabit este diferit pentru fiecare in parte

  1. Nu toata lumea este la fel. Fiecare are gene diferite. Inaltime, culoarea pielii, culoarea ochilor si toate celelalte parti care ne fac ceea ce suntem formeaza genele. Asadar, genele ne influenteaza greutatea la fel de mult. Deci unii dintre noi sunt genetic structurati sa aiba o greutate mai mare decat ceilalti. Din aceasta cauza, un regim de slabit nu functioneaza la fel pentru toata lumea.
  2. Cu totii avem obiceiuri diferite cand vine vorba de mancare. Unii dintre noi mananca mai multe gustari pe zi, altii mananca pe fuga din cauza stilului de viata aglomerat, in timp ce altii au ramas la traditionalele trei mese de baza in fiecare zi.
  3. Fiecare depune cantitati diferite de efort fizic. In timp ce pentru unii, singurul efort fizic este atunci cand se duc la masa pentru inca o gustare, altii petrec in fiecare zi ore intregi la sala de forta. Exercitiul fizic va face in cea mai mare parte diferenta intre ce mancam si ce dam jos.

Acum sa cautam un regim de slabit bun de urmat de acum in colo. In realitate este diferit de la persoana la persoana. Fiecare are nevoie de o cantitate diferita de calorii pentru a rezista de-a lungul zilei. Trebuie asadar sa iti adaptezi acest regim de slabit in functie de metabolismul si de persoana ta.

Poti face un plan pentru un regim de slabit. In loc sa petreci ore citind despre “cele mai bune diete”,  poti incepe sa tii cont de ceea ce mananci. Ce mancaruri sunt bune pentru tine, care sunt potrivite pentru corpul tau si care iti plac cel mai mult. Apoi trebuie sa verifici continutul de calorii al acestor mancaruri. Acum vei sti unde te afli si de unde trebuie sa reduci numarul de calorii care intrau inainte in corpul tau.

Convinge-te psihic ca vei slabi si asigura-te ca te tii de acest regim de slabit. Evita mancarurile bogate in grasimi. Evita alcoolul. Evita bauturile carbogazoase, chiar si cele fara zahar. Evita mancarea fast-food. Toate acestea contin zahar si grasime sau induc trupului tau nevoia de mai multa mancare.

Cand tii un regim de slabit nu trebuie sa lipseasca exercitiul fizic

Trebuie sa faci exercitiu fizic timp de 30 de minute in fiecare zi, chiar daca trebuie sa imparti acest timp in 3 episoade scurte de cate 10 minute. Periodic trebuie sa iti schimbi programul de exercitiu, pentru ca trupul tau se va obisnui la acesta. Schimba numarul de repetari si durata exercitiului.

Deci cel mai bun regim de slabit este diferit de la om la om deoarece fiecare are nevoi diferite cand vine vorba de mancare sau de exercitiu fizic pentru a slabi.

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>