Dec 12

Dieta de slabit cu 1000 de calorii

Posted in Diete De Slabit

dieta de slabitDaca acum doua saptamani v-am prezentat o dieta de slabit foarte stricta ce includea consumul a doar 500 de calorii in fiecare zi, astazi va prezint o dieta de slabit mai putin restrictiva al carui meniu presupune consumarea unei cantitati duble de calorii. Acest lucru nu inseamna insa ca vei putea manca de doua ori mai mult, sau de doua ori mai des. Aceasta dieta de slabit este pur si simplu gandita in asa fel incat sa te saturi mancand 3 mese pe zi si cateva gustari, care sa nu depaseasca insa valoarea de 1000 de calorii.

Secretul pentru aceasta dieta de slabit consta in echilibru. Acest tip de dieta de slabit poate fi contraproductiv pentru tine daca este dusa la extrem. Un consum scazut de calorii combinat cu un ritm de hranire haotic poate duce la diverse afectiuni, mai mult sau mai putin severe. Daca insa vei urma aceasta dieta de slabit asa cum trebuie, daca vei acorda atentia corespunzatoare tuturor pasilor sai, vei putea sa scapi de 3, pana la 5 kilograme in doar o saptamana. Pentru a atinge aceasta performanta, trebuie sa urmezi un anumit meniu, de genul celui pe care ti-l voi sugera in continuare.

Meniul perfect pentru o dieta de slabit cu 1000 de calorii

Meniul recomandat pentru aceasta dieta de slabit trebuie sa inceapa cu un mic dejun sanatos, dupa cum urmeaza: poti incerca un sandwich cu banane, care sa contina 2 felii de paine intregrala si o banana medie, si un pahar de suc proaspat de portocale. Acest mic dejun este ilustratia perfecta pentru o dieta de slabit sanatoasa.

Pranzul ar trebui sa contina o salata de legume proaspete, precum si o portie de ton cu maioneza fara grasime, iar cina ar putea sa fie formata dintr-un piure de cartofi fara grasimi naturale, o portie de piept de pui la gratar fara piele si o salata medie din legume precum broccoli, morcovi, varza s.a.

Nu uita de gustari atunci cand urmezi o dieta de slabit

Gustarile sunt vitale intr-o astfel de dieta de slabit, iar acestea pot fi inserate intre mese, fiind constituite de iaurturi, chips-uri naturale fara grasimi, si diverse bauturi cum ar fi ceaiul fara zahar, cafeaua neagra, cola dietetica s.a. Asadar, daca vrei sa slabesti rapid si sigur, apeleaza la o dieta de slabit cu 1000 de calorii, tine cont de toate regulile acesteia, si totul va fi asa cum ti-ai dorit.

comments: 0 » tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>