Oct 15

Dieta de slabit cu … prune

Posted in Diete De Slabit

dieta de slabitToamna este renumita pentru toate roadele pe care le ofera, pentru vremea boema, pentru culorile superbe, dar si pentru numeroasele variante pentru o dieta de slabit extraordinara. Una dintre roadele extraordinare oferite de toamna si care poate sa reprezinte baza pentru o dieta de slabit de suces care sa te ajute sa slabesti eficient, rapid si sigur, este pruna. Da, ai citit bine. Prunele pot fi ingredientele surpriza dintr-o dieta de slabit. Daca nu crezi acest lucru, daca ti se pare iesit din comun, sau pur si simplu prea banal, citeste acest articol si convinge-te cat de eficienta poate fi o dieta de slabit bazata pe consumul de prune.

Dieta de slabit minune!

O dieta de slabit de toamna este intotdeauna foarte eficienta datorita tuturor legumelor si fructelor pe care le inglobeaza in meniul propus, dar in momentul in care alaturi de acestea apare si extraordinara pruna, aceasta dieta de slabit devine aproape imbatabila.

Poate ca este greu de inteles de ce este atat de benefica pruna pentru sanatatea noastra, avand in vedere ca este un fruct foarte raspandit, foarte ieftin si foarte putin apreciat, dar iti voi explica aceste aspecte pe parcursul acestui articol.

Dieta de slabit cu prune = succes!

Daca vrei cu adevarat sa slabesti in anotimpul de toamna, sau de iarna, trebuie sa consumi prune obligatoriu. Prunele sunt extrem de bogate in nutrienti, in zaharuri si in apa, ajutand astfel la hidratarea si energizarea organismului nostru.

In acelasi timp acest fruct are un indice glicemic mic care il face perfect pentru o dieta de slabit, si este bogat in fibre naturale care ajuta la digestie. In afara acestora, prunele mai sunt bogate in sorbitol, antioxidanti si potasiu mineral care sunt extrem de benefice pentru sistemul cardiovascular.

Asadar, daca vrei sa slabesti cu adevarat eficient, daca vrei sa te mentii sanatos in timpul acestui proces, daca vrei sa iti protejezi inima si sa nu te supui unor riscuri in timpul inlaturarii kilogramelor in plus, consuma prune atunci cand urmezi o dieta de slabit de toamna si bucura-te de efectul extraordinar al acestora.

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>