Dec 23

Dieta de slabit de sarbatori

Posted in Diete

dieta de slabitPerioada sarbatorilor poate fi foarte stresanta pentru persoanele de sex feminin, mai ales daca acestea isi doresc sa slabeasca, dar nu stiu exact ce dieta de slabit sa urmeze. Craciunul si Revelionul nu sunt cele mai potrivite intervale de timp care sa fie cuprinse intr-o dieta de slabit, dar acestea pot avea un rol foarte important in succesul care se asteapta de la o dieta de slabit.

Chiar daca ne aflam in pragul Craciunului, nu este prea tarziu sa ne gandim la o dieta de slabit care sa ne ajute sa scapam de cateva kilograme inainte de seara dintre ani, pentru a putea purta hainele preferate, si pentru a incepe noul an intr-o aratand extraordinar si simtindu-ne ca atare.

O dieta de slabit nu se rezuma numai la ceea ce mananci

Acest lucru este subliniat de catre nutritionisti si medicii specialisti in acest doemniu de foarte mult timp, dar putini sunt cei care acorda atentia cuvenita acestor cateva cuvinte extraordinar de importante. O dieta de slabit nu se bazeaza intotdeuna pe schimbarea meniului tau, sau pe alegerea celor mai sanatoase si naturale mancaruri pe care le poti gati. O dieta de slabit depinde foarte mult de istoricul sanatatii tale, depinde foarte mult de genele tale, de conformatia ta, de obiceiurile tale, de stilul tau de viata, de psihicul tau, de grupa ta de sange, si nu in ultimul rand, de preferintele tale in materie de mancare.

Ce dieta de slabit mi se potriveste?

Aceasta intrebare este mult prea vasta, dar un raspuns foarte usor poate fi aflat prin apelarea la un nutritionist care iti poate studia toti parametrii si care iti poate recomanda cea mai buna solutie existenta pentru tine si sanatatea ta. Totusi o dieta de slabit pentru sarbatori poate fi foarte usor de impus si de urmat, mai ales ca factorul psihologic este destul de puternic, mai ales in randul persoanelor care vor sa arate extraordinar in noaptea de Revelion. O asemenea dieta de slabit consta in eliminarea alcoolului din alimentatia ta zilnica, in consumarea unor cantitati mari de apa, si in stabilirea unui numar de minim 4 mese pe zi, in care sa consumi absolut tot ce iti doresti, dar in cantitati cu mult mai mici decat esti obisnuit. O astfel de dieta de slabit te va ajuta sa scapi de minim 3 kilograme intr-o saptamana, si te va ajuta sa incepi noul an intr-un mod stralucitor.

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>