Jan 15

Dieta de slabit Keto

Posted in Diete De Slabit

dieta de slabitAceasta dieta de slabit este relativ recenta, dar foarte populara in randul persoanelor care nu pot renunta usor la produsele animale, cum este carnea de porc de exemplu. Aceasta dieta de slabit reprezinta pentru foarte multe persoane un nou mod de viata, un nou echilibru atat din punct de vedere psihic cat si al organismului lor.

Ce ma poate determina sa urmez o dieta de slabit?

Foarte multe persoane isi pun aceasta intrebare, chiar daca sunt nemultumite de aspectul lor fizic. Partea proasta este ca afla raspunsul la aceasta intrebare doar atunci cand sanatatea lor incepe sa se degradeze incetul cu incetul. O dieta de slabit ar trebui urmata in primul rand pentru a te putea bucura de o viata sanatoasa si de o alimentatie sanatoasa, fara produse sintetice, fara chimicale si alte ingrediente daunatoare.

In al doilea rand, o dieta de slabit poate fi urmata doar de dragul aparentelor. Poti urma o dieta de slabit doar pentru ca vrei sa fi frumoasa, doar pentru ca vrei sa arati trasnet intr-un cosutm de baie sau intr-o rochie scurta neagra la o petrecere plina de prieteni si prietene. Aceste motive sunt foarte intemeiate si ai fi surprinsa de cat de mult te-ar putea ajuta in luarea deciziei de a urma o dieta de slabit.

Cum se prezinta dieta de slabit Keto?

Aceasta dieta de slabit este foarte simpla, deoarece nu include extrem de multe restrictii. Pentru a te bucura de efectele unei astfel de diete de slabit trebuie sa elimini carbohidratii de orice fel din alimentatia ta, si nu trebuie sa faci excese in cazul preparatelor animale. Poti manca linistita carne de porc sau maioneza facuta in casa, dar asigura-te ca toate ingredientele folosite sunt naturale, si ca portiile pe care le consumi nu sunt mari.

De asemenea, daca vrei sa te bucuri si de unele gustari delicioase poti incerca sa consumi prajiturele cu migdale si alune, asigurandu-te insa in acelasi timp ca acestea nu au un continut caloric ridicat. Toate aceste masuri, combinate cu un program de exercitii fizice zilnice insumeaza aceasta faimoasa dieta de slabit Keto care poate face minuni pentru tine si organismul tau.

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>