Nov 12

Dieta de slabit Lemonade

Posted in Diete Faimoase

dietaAceasta faimoasa dieta de slabit a capatat foarte multa incredere din partea publicului in ultimii ani, acest lucru datorandu-se si asocierii sale cu figuri foarte cunoscute din show bussines.

Dar cum functioneaza cu exactitate aceasta dieta? Principiile de baza pentru aceasta dieta sunt foarte simple si iti vor fi explicate pe parcursul acestui articol intr-un mod care sa te faca sa incerci aceasta dieta pe pielea ta. Chiar daca aceasta dieta este una destul de veche, fiind pusa la punct in anul 1941, ea este recunoscuta de nutritionisti ca fiind una dintre cele mai bune diete existente.

Slabeste natural cu o dieta simpla si eficienta

Aceasta dieta de slabit se bazeaza pe consumul unor ingrediente foarte usor de gasit. Acestea sunt sucul natural de artar, sucul de lamaie cu apa plata si ardeii cayenne. Acest amestec este astfel consumat timp de aproximativ 10 zile, fara nici un alt preparat culinar.

Sucul de lamaie ajuta la detoxifierea organismului, sucul de artar contine foarte multe vitamine si minerale extrem de necesare corpului uman, ia ardeiul cayenne are foarte multa vitamina B si C, si ajuta foarte mult la incalzirea corpului si la relaxarea mucoaselor intestinale.

Ce efect are aceasta dieta asupra corpului uman?

Pe langa efectul evident pe care il are o dieta asupra corpului uman, si anume acela de inlaturare a kilogramelor in plus si de detoxifiere, aceasta dieta speciala ajuta si la eliminarea unor pofte pentru anumite substante daunatoare si pentru anumite droguri cum sunt cofeina, tutunul si chiar si alcoolul.

Aceasta dieta este de asemenea raspunzatoare si pentru vindecarea unor afectiuni cronice, pentru tratarea eficienta a problemelor tenului si pentru decongestionarea mucoaselor. Aceasta dieta este extrem de benefica pentru intreg organismul uman, si nu doar pentru acele probleme de greutate mai mult sau mai putin severe. Asadar, daca vrei sa slabesti si sa te simti si foarte sanatos si puternic in acelasi timp, foloseste dieta Lemonade si totul va fi asa cum ti-ai dorit.

comments: 0 » tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>