Mar 1

Dieta de slabit pentru primavara

Posted in Diete De Slabit

dieta de slabitSezonul rece a trecut, natura a redevenit romantica, iar majoritatea femeilor simt nevoia de a se simti din nou sexy, apeland la o dieta de slabit. Este momentul sa iti pui hainele groase in dulap si sa iti scoti fustitele scurte si bluzele mulate potrivite acestui sezon. Daca insa nu ai starea necesara sa porti aceste haine, citeste acest articol, incearca o dieta de slabit, recapata-ti silueta si bucura-te de noua ta pofta de viata.

Ce dieta de slabit se potriveste cu acest anotimp?

Avand in vedere temperaturile relativ mici ale primaverii si necesitatea de energie a corpului uman, o dieta de slabit pentru primavara ar trebui sa fie bazata pe consumul de fructe, de sucuri naturale, de cereale integrale, alune, nuci, migdale, cat si de carne fara grasime, de genul celei de peste. Aceasta este bogata atat in omega 3 care ajuta la protejarea sistemului cardiovascular, cat si in vitamine si minerale care contribuie la reechilibrarea intregului organism dupa sezonul rece, acesta fiind un scop principal pentru o dieta de slabit.

Fructele sunt bogate in vitamine si antioxidanti, iar cerealele asigura o digestie foarte buna, toate acestea contribuind la inlaturarea kilogramelor in plus si la intarirea sistemului imunitar. O astfel de dieta de slabit este foarte usor de urmat, mai ales ca toate ingredientele recomandate sunt foarte usor de gasit si foarte accesibile din punct de vedere financiar.

Ar trebui sa apelez la aceasta dieta de slabit?

Decizia de a urma o dieta de slabit iti apartine doar tie, dar intotdeuna este bine sa te sfatuiesti si cu un nutritionist inainte de a lua aceasta decizie. Un nutritionist iti va putea spune cat si cand sa mananci pentru a slabi atat cat iti doresti, si iti va da anumite sfaturi foarte importante despre cum sa te comporti atunci cand urmezi o dieta de slabit.

Asadar, daca vrei cu adevarat sa slabesti, daca vrei ca toate prietenele tale sa fie invidioase pe noul tau corp, daca vrei sa iti poti purta din nou hainele preferate fara a te simti ciudat, apeleaza la o dieta de slabit si visele tale vor deveni realitate.

comments: 0 » tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>