Sep 30

Dieta vedetelor – Lemoanade Diet

Posted in Diete Faimoase

dietaDieta Lemonade face ravagii printre vedetele de la Hollywood, fiind utilizata de catre toate vedetele feminine care se respecta si care tin la aspectul lor fizic. Acestea apeleaza la aceasta dieta deoarece este una foarte eficienta, ajutandu-le sa scape de pana la 9 kilograme in timpul record de 10 zile. Atunci cand trebuie sa slabesti foarte mult pentru un rol, cand trebuie sa sustii o prezentare de moda, cand trebuie sa apari la o emisiune importanta, cand esti gazda unui eveniment important sau cand pur si simplu nu vrei sa fii surprins de paparazzi intr-o ipostaza care iti poate afecta imaginea, dieta Lemonade este foarte potrivita. Pe acest principiu se ghideza vedetele de la Hollywood care apeleaza la aceasta dieta atat de faimoasa.

O dieta pentru vedete este si pentru mine?

Aceasta intrebare vine des atunci cand femeile, in principal, citesc despre realizarile personajelor lor preferate din lumea show-biz-ului in materie de inlaturare a kilogramelor in plus. O dieta este potrivita pentru oricine. Daca poate da randament pentru o femeie, atunci poate da randament pentru toate, cu mici ajutari specifice caracterisitilor particulare a persoanei in cauza.

Asa functioneaza o dieta, nimic mai simplu, nimic mai complicat. Doar ca la Hollywood o dieta este prezentata ca benefica doar pentru anumite persoane. Mirajul media distruge astfel imaginea asupra efectelor benefice pe care le paote avea o dieta buna de slabit pentru toate femeile din intreaga lume.

Cine urmeaza dieta Lemonade?

Aceasta dieta a fost facuta faimoasa de mai toate vedetele feminine din Hollywood, dar si din show-biz-ul romanesc care s-au confruntat cu probleme de greutate. Vedete ca Beyonce, Cameron Diaz, Julia Roberts, Catherine Zeta Jones si Britney Spears au apelat la aceasta dieta, iar rezultatele extraordinare se pot vedea in orice aparitie publica a acestora.

Nu trebuie sa fii neaparat vedeta ca sa apelezi la o dieta care sa te faca sa arati extraordinar. Nu ai nevoie decat de 3l de apa, 1 lingurita de piper cayenne, o ceasca de suc de lamaie si o ceasca de sirop de artar. Amesteca toate aceste ingrediente, consuma in jur de 8 – 12 pahare pe zi si bucura-te de efectele pe care aceasta dieta le va avea asupra organismului tau.

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>