Nov 26

Diete de slabit faimoase – partea 1

Posted in Diete Faimoase

diete de slabitFemeile au fost, sunt si vor fi intotdeuna obsedate de imaginea lor, iar acesta este un motiv pentru care au fost create atatea si atatea diete de slabit. De asemenea, femeile sunt si cele care au ajutat la popularizarea acestor diete de slabit, promovandu-le prin toate felurile posibile pentru a le expune cat mai mult publicului. Sa nu intelegeti gresit insa, aceasta promovare nu este deloc un lucru negativ. Ba dimpotriva. De asemenea, aceste diete de slabit nu au fost facute doar pentru femei, ci pentru toate persoanele cu probleme de greutate care au vrut sa scape de kilogramele in plus. Insa un chip frumos si o silueta de invidiat sunt o unealta de marketing extrem de profitabila in zilele noastre. Dar destul de motivele si istoricul acestor diete de slabit. Sa trecem la adevaratul subiect al acestui articol, si anume la prezentarea catorva diete de slabit faimoase si eficiente.

Vrei sa slabesti? Supune-te unei diete de slabit Atkins

Specificul acestei diete de slabit consta in urmarea si respectarea unui meniu bazat strict pe un consum ridicat de proteine si scazut de carbohidrati. Astfel sunt permise toate tipurile de carne si legume, restrictionandu-se fructele, produsele fainoase, pastele, painea s.a. Recenziile acestei diete de slabit ofera perspective diferite pentru cei care se gandesc sa apeleze la aceasta varianta. Partea buna este ca aceasta dieta ofera posibilitatea consumarii unor alimente delicioase, poate chiar si a mancarurilor preferate. Partea rea insa consta in faptul ca un consum ridicat de proteine poate insemna si un consum ridicat de grasimi care sa-si faca simtita prezenta o data cu urmarea acestei diete de slabit pe perioade lungi de timp.

Te-ai gandit vreodata ca exista diete de slabit pentru fiecare grupa de sange?

Desi nu exista foarte multe dovezi clare cu privire la eficienta acestei diete de slabit, foarte multe persoane declara ca au obtinut rezultate de invidiat urmand-o. Astfel, in functie de grupa de sange a fiecarei persoane se recomanda un anumit meniu zilnic, pe o perioada de 3 pana la 6 saptamani, rezultatele fiind vizibile dupa numai cateva zile. Daca ai grupa 0 atunci trebuie sa urmezi un meniu bazat pe un consum ridicat de carne, si lista continua in functie de fiecare grupa de sange. Daca esti interesat de specificul acestei diete de slabit, poti gasi informatii valoroase cu usurinta, consultand un specialist sau anumite surse de pe internet.

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>