Nov 30

Diete de slabit faimoase – partea a 2-a

Posted in Diete Faimoase

diete de slabitAstazi vom continua articolul de saptamana trecuta, si vom vorbi in continuare despre cateva diete de slabit faimoase care fac ravagii printre vedetele din intreaga lume si nu numai. Aceste diete de slabit sunt foarte populare datorita eficientei lor si a usurintei cu care pot fi urmate. Asadar, haide sa incepem prezentarea acestor diete de slabit si a modului in care acestea pot reprezenta inceperea unei vieti noi pentru tine.

Dedica-te unei diete de slabit DASH

Specificul acestei diete de slabit consta intr-un consum ridicat de carbohidrati, dar cu cantitati moderate de grasimi si proteine. Partea interesanta a acestei diete de slabit este ca ea a fost creata la inceput ca o dieta de slabit low-pressure. Meniul unei asemenea diete de slabit este bazat pe principiul Piramidei Alimentelor, dar presupune un consum mai mare de fructe si legume (pana la 9 zilnic) si de lactate (doua sau trei portii zilnice de prodse lactate cu un continut scazut de grasime sau fara grasime).

Foarte multe persoane au beneficiat de pe urma acestei diete de slabit, dar trebuie sa spunem si ca au existat persoane care n-au cunoscut rezultate pozitive. Meniul acestei diete de slabit poate fi prea bogat pentru ca o persoana sa slabeasca atat si asa cum isi doreste, in timpul pe care si-l propune. Din acest motiv este recomandat sa discuti si cu un nutritionist inainte de a te dedica aceste diete de slabit.

Alte diete de slabit pentru tine

Printre aceste diete de slabit faimoase se afla si dieta Pritkin si dieta Zone. Aceste diete de slabit sunt aproape total diferite, dar ofera rezultate asemanatoare intr-un timp aproape la fel de scurt. In timp ce dieta Pritkin este bazata pe consumarea unor alimente cu un continut mare de apa cum ar fi supele, pastele, legumele si fructele si restrictioneaza consumul de proteine, dieta Zone recomanda consumul relativ ridicat de proteine si scazut de carbohidrati. Astfel din meniul tau pot face parte puiul, pestele, fructele si legumele, dar nu si cerealele integrale. Aceste doua diete de slabit au ajutat foarte multe persoane sa scape de kilogramele in plus si sunt sigur ca te pot ajuta si pe tine daca este pregatit sa le incerci.

comments: 0 » tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>