Sep 15

Fructele = metode de slabit?

Posted in Sfaturi Si Idei

metode de slabitAcum ca vara s-a terminat, si am renuntat la fobiile legate de aspectul nostru fizic in costume de baie, si la toate parerile noastre de rau legate de micile defecte pe care le avem din punct de vedere fizic, e momentul sa ne gandim ce metode de slabit ar trebui sa urmam pentru a ne mentine in forma, si pentru a arata cat mai bine. Nici o femeie nu este dispusa sa se supuna unei metode de slabit fara a-i cunoaste eficienta, sau fara a avea ceva recomandari pozitive despre aceasta. Femeile nu sunt open minded atunci cand vine vorba de joaca cu corpul lor, iar anumite metode de slabit mai putin cunoscute le determina sa caute alte variante. Asadar, haide sa cautam raspunsul la intrebarea de mai sus:

Pot sta fructele la baza unei metode de slabit?

Ei bine, foarte multe persoane care au incercat sa se supua unei metode de slabit ce presupunea pur si simplu consumul de fructe in cantitati cat mai mari ne-au relatat ca rezultatele obtinute au fost surprinzator de bune. Nu numai ca aceste persoane au reusit sa scape de kilogramele in plus, dar in plus au reusit sa-si detoxifieze organismul, sa-si curete corpul de toate substantele nocive acumulate si sa-si limpezeasca mintea.

Pana la urma, motto-ul unei metode de slabit ar trebui sa fieveche zicala “Mens sana in corpore sano”, nu? Asadar, dupa spusele exacte ale celor care au incercat astfel de metode de slabit putem concluziona ca fructele chiar pot avea ca efect inlaturarea kilogramelor in plus daca sunt consumate corespunzator. Dar ce expplicatie se afla in spatele acestui efect?

Cum functioneaza aceste metode de slabit?

Bineinteles ca aceste metode de slabit nu se bazeaza pe consumul strict de fructe. Dar fructele reprezinta ingredientul principal al alimentatiei. Pe langa fructe se recomanda consumul de carne fara grasime, cum este carnea de pui, dar in cantitati mici, de legume, si de cantitati mici de paste.

Aceste metode de slabit se bazeaza pe cantitatea mare de apa, vitamine si glucide continute de o astfel de alimentatie, combinatie care faciliteaza arderea grasimilor si energizarea persoanelor aflate in lupta contra kilogramelor in plus. Aceste metode de slabit sunt 100% naturale si nu-ti pot face decat bine, asa ca ia o decizie pozitiva pentru tine si pentru viitorul tau si actioneaza acum pentru a te bucura de un corp sanatos.

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>