Aug 4

Incearca un regim de slabit de vara!

Posted in Regim de slabit

regim de slabitVara a venit, temperaturile au inceput sa creasca, outfit-urile noastre au inceput sa fie din ce in ce mai sumare, si in cazul unora dintre noi, un regim de slabit a devenit din ce in ce mai necesar. Totusi ce este de facut daca surplusul de grasime devine insuportabil, daca numarul de kilograme in plus atinge deja doua cifre, daca aspectul nostru fizic nu ne mai incanta absolut deloc si daca hainele noastre preferate nu ne mai incap? Ar trebui sa urmam un regim de slabit? Ar trebui sa apelam la anumite pastile de slabit, sau la suplimente nutritive? Ar fi mai bine sa uitam de orice regim de slabit, de orice dieta, si sa ne bazam pe metabolismul nostru? Haide sa aflam.

De ce este bun un regim de slabit?

Putine persoane isi pun aceasta intrebare referitoare la beneficiile unui regim de slabit avand in vedere ca exista un numar foarte mare de pastile de slabit si de suplimente care promit foarte mult si ofera, uneori, foarte putin. Un regim de slabit te poate remodela atat fizic, cat si psihic, acesta fiind marele avantaj al acestei variante de inlaturare a kilogramelor in plus.

Un regim de slabit te va ajuta sa treci peste efortul depus in vederea imbunatatirii aspectului tau fizic, si te va face sa te simti mai bine ca individ, te va face sa fii mai increzator in fortele tale si sa ai o alta perspectiva asupra lucrurilor de care esti capabil.

Incearca un regim de slabit de vara!

Un regim de slabit de vara presupune urmarea unei diete corespunzatoare, in stabilirea unui meniu zilnic tipic unui regim de slabit, si in fixarea unui program de exercitii fizice care sa te ajute sa-ti redobandesti tonusul si conditia fizica.

O astfel de dieta poate fi bogata in salate din legume specifice acestui sezon, cum sunt rosiile, castravetii, varza, ardeii, cartofii si a superlor de acelasi gen. Gustarile pot fi inlocuite de consumul de morcovi sau fructe pline de vitamine si glucide naturale. Un astfel de regim de slabit te va schimba radical, daca iti doresti acest lucru, si te va ajuta sa-ti atingi idealurile legate de aspectul tau fizic si ii va face pe cei din jur sa te respecte mai mult.

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>