Dec 5

Motive pentru care ar trebui sa urmezi o dieta de slabit meditaraneana

Posted in Diete Faimoase

dieta de slabitProbabil ca ai tot auzit prin toate mijloacele media de avantajele pe care le ofera o dieta de slabit meditaraneana, dar nu ai apucat niciodata sa te documentezi indeajuns de mult cu privire la acest tip de dieta de slabit, astfel incat sa o si incerci pentru a descoperi pe pielea ta cum si cat de repede te poate ajuta sa slabesti.

Ei bine, acest articol este menit sa iti prezinte cateva motive foarte intemeiate pentru care ar trebui sa urmezi o dieta de slabit mediteraneana, ajutandu-te astfel sa scapi de toate curiozitatile tale.

O astfel de dieta de slabit are un continut scazut de grasimi saturate

Acest lucru este foarte important pentru orice dieta de slabit, deoarece grasimile saturate provoaca foarte multe batai de cap persoanelor cu probleme de greutate. Grasimile saturate pot provoca sau pot inrautati problemele cardiace, pot agrava diabetul deja existent in cazul persoanelor obeze, pot cauza chiar si cancer si multe alte probleme nedorite.

O dieta de slabit mediteraneana te provoaca sa mananci natural

O astfel de dieta de slabit consta in consumarea unor cantitati foarte mari de fructe si legume proaspete, fara conservanti sau alte substante chimice daunatoare organismului uman. Cu cat mai natural, cu atat ma bine. Aceste legume si fructe ajuta astfel la acumularea cantitatii necesare de vitamine si minerale atat de importante pentru sanatatea noastra cat si pentru echilibrul organismului nostru.

Alege o dieta de slabit bogata in antioxidanti

De-a lungul vremii s-au realizat numeroase studii cu privire la efectele antioxidantilor asupra organismului uman, iar rezultatele au fost cu adevarat coplesitoare. O dieta de slabit mediteraneana este axata foarte mult pe consumul de antioxidanti, ajutand astfel la mentinerea formei fizice, la intretinerea sistemului muscular, si la mentinerea echilibrului functiilor corpului uman.

O dieta de slabit mediteraneana te scapa de infarcturi

Dieta de slabit mediteraneana nu include consumul de carne rosie, sau include un consum foarte mic din aceasta. Astfel, nivelul colesterolului negativ este intotdeuna mentinut in limitele acceptabile, iar riscul aparitiei problemelor cardiace, si inclusiv a infarcturilor, este foarte scazut.

Din toate aceste motive, dieta de slabit mediteraneana este una dintre cele mai populare alegeri ale persoanelor cu probleme de greutate, dar nu numai. Acest tip de dieta de slabit a devenit in ultimii ani un stil de viata complet pentru farte multe persoane care tin la sanatatea lor, fiind in topul preferintelor nutritionistilor de renume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>