Feb 5

Regim de slabit drastic

Posted in Sfaturi Si Idei

regim de slabitObezitatea este o problema din ce in ce mai ingrijoratoare la nivel mondial, iar un regim de slabit cat mai eficient pentru aceasta problema grava de sanatate intarzie sa apara. Desi medicina avanseaza, un regim de slabit non invaziv si 100% eficient nu a fost inca pus la punct pentru vindecarea si impiedicarea reaparitiei obezitatii. Partea si mai proasta a acestei situatii este aceea ca obezitatea a inceput sa se extinda si in randul copiilor, fapt ce face ca necesitatea unui regim de slabit 100% eficient sa fie si mai mare.

Ce tip de regim de slabit exista pentru obezitate?

Majoritatea persoanelor care sufera de obezitate au probleme hormonale, si nu mananca pe atat pe cat se crede. Un regim de slabit pentru persoanele obeze trebuie sa fie bazat pe un consum cat mai scazut de grasimi si zaharuri, acest lucru fiind necesar din cauza complicatiilor care apar datorita obezitatii, cum ar fi diabetul zaharat si problemele cardiace (insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala s.a.).

Daca un astfel de regim de slabit nu poate fi urmat din diverse motive, atunci se poate apela la anumite interventii chirurgicale de genul bypass-ului gastric sau a liposuctiei. Aceste interventii nu sunt vesnice insa, iar kilogramele pierdute in urma acestor interventii pot fi reacumulate la fel de repede cum au fost inlaturate. In plus, fata de un regim de slabit, aceste interventii chirurgicale pot avea si efecte secundare destul de grave asupra sanatatii unei persoane.

Incearca un regim de slabit drastic

Daca esti increzator in fortele proprii, daca ai ambitia necesara, atunci incearca sa urmezi un regim de slabit drastic bazat pe un consum foarte mare de apa si sucuri naturale, si preparate dietetice, fara grasimi, zaharuri, indulcitori, coloranti sau orice alt ingredient nepotrivit starii tale de sanatate. Lichidele consumate ajuta foarte mult la separarea grasimilor de masa musculara, iar un program de exercitii fizice intense de cateva ore pe zi ajuta foarte mult la arderea acelor grasimi si la intarirea masei musculare.

Un astfel de regim de slabit poate da roade, dar pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie de o concentrare foarte mare, de multa stapanire de de sine si de o ambitie extraordinara din partea ta.

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>