Aug 17

Reteta de slabit originala

Posted in Sfaturi Si Idei

reteta de slabitO reteta de slabit  nu trebuie preluata neaparat din carti, din reviste de specialitate, prin intermediul unor specialisti scumpi, prin vizite la tot felul de nutritionisti, sau din sfaturile nenumarate ale tuturor prietenilor tai. O reteta de slabit poate fi originala si eficienta atata timp cat stii cum sa te documentezi si sa urmaresti evolutia greutatii tale si a schimbarilor ce intervin in organismul tau.

In zilele noastre exista foarte multe resurse informatice care ne pot ajuta sa aflam totul despre modul in care se ard grasimi, despre cum putem scapa de kilogramele in plus, despre cum ne putem recastiga silueta si despre cum ne putem tonifia corpul.

Urmeaza reteta de slabit preferata

Probabil ca ai mai citit despre tot felul de regimuri de slabit, de diete care impun un meniu lipsit de restrictii. In alte cuvinte, cu siguranta ai auzit de persoane care au reusit sa slabeasca mancand absolut tot ce isi doreau. Si cu siguranta nu ai avut incredere intr-o asemenea reteta de slabit.

Ei bine, afla ca o reteta de slabit nu consta numai in tipul alimentelor consumate, ci si in cantitatea acestora si in modul in care percepi tu consumul acestor alimente. Mancand ceea ce iti place in cantitati medii, fara excese, fara exagerari, si tinand cont de o anumita succesiune a consumului de alimente, poti slabi fara sa realizezi. Bineinteles ca acest tip de reteta de slabit depinde foarte mult si de vointa ta, de perseverenta de care dai dovada si de ambitia de a scapa de kilogramele in plus.

O reteta de slabit originala este…

… Ceea ce iti doresti tu sa fie. Originala este cuvantul cheie, asa ca pune-te pe citit si da frau liber imaginatiei. O reteta de slabit nu trebuie sa fie rigida, nu trebuie sa fie restrictiva si deprimanta. Incearca sa gasesti solutii numai bune pentru tine si pentru apetitul tau zilnic. Configureaza o reteta de slabit in functie de gusturile tale, de poftele tale, de preparatele tale culinare preferate si bucura-te de efectele pe care ti le poate oferi.

Porneste de la sfaturile generale ale unui nutritionist, vorbeste cu persoane care au incercat aceasta abordarea inainte, documenteaza-te asupra riscurilor si beneficiilor pe care le ofera o reteta de slabit si fa acest pas pentru tine si pentru sanatatea ta.

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>